Objekt Andelsmodell Frågor och svar Kontakta

                                                                                                               

img_7811_fixad-2.jpg img_8408.jpg

_dsc0078.jpg

        GoodLifeCondo andelsmodell

Val av veckor

Fördelning av veckor sker en gång per år vid ett delägarmöte utefter en förbestämd valordning för att säkerställa att alla andelar är likvärdiga. Veckovalsschema roteras varje år. Två veckor disponeras av föreningen för städning/ underhåll alt uthyrning för att få intäkter till föreningen.

Andelshus med GoodLifeCondo innebär att varje hus har tio andelsägare som var och en har rätt att vistas i huset fem veckor per år.

Andelsägare blir medlem i ekonomisk förening

Husets ägande, skötsel och utveckling ligger i den ekonomiska föreningen med stadgar som reglerar samtliga andelsägares rättigheter och skyldigheter.

Andelsägare betalar avgift till den ekonomiska föreningen. Avgiften går oavkortat till att täcka föreningens fasta och rörliga kostnader – med andra ord till att hålla andelshuset på hög standard (inkluderar service, underhåll och andra förebyggande åtgärder). Avgiften inkluderar även fondering till reparationsfond.

GoodLifeCondo andelshus - fokus på nyttjande

Fritid och semester handlar för de flesta om att få tid till att njuta. Med GoodLifeCondo andelshus kan du verkligen koppla av. Storstädning, snöskottning, fastighetsunderhåll  m.m. inkluderas i avgiften till föreningen.

Andelsägare kan fritt välja att hyra ut de veckor som inte nyttjas.

Hela hyresintäkten tillfaller dig som andelsägare och kan till exempel användas som hel- eller delfinansiering av avgiften till den ekonomiska föreningen. Via ägande i GoodLifeCondo andelshus har du möjlighet att byta vistelse-veckor med andra andelsägare. ​

Städning och underhåll

Varje andelsägare ska efter sin vistelse lämna fastigheten i städat och gott skick. Vid skada på fastigheten eller på inventarierna ska detta anmälas direkt till styrelsen. Skada på inventarier, t ex tappade glas åtgärdas av den som nyttjar huset.

Överlåtelse av andel

Överlåtelse av andel skall ske till marknadsmässiga villkor. Övriga andelsägare informeras för att få möjlighet till företräde vid en försäljning, hembud gäller.

Rökning och husdjur

Rökning är ej tillåtet i huset. Pälsdjur är tillåtet i allmänna utrymmen, dock ej i sängar, soffor och dylikt. Minst ett sovrum hålls alltid husdjursfritt. Exakt reglering av husdjursfrågan sker vid första ordinarie föreningsstämma.


Bytesdag

Dag för byte är söndagar. Tillträde sker klockan 15.00. 

Styrelsearbete

Styrelsen för den ekonomiska föreningen utses av medlemmarna, tillika delägarna i fastigheten.

GoodLifeCondo roll i samband med uppstart

GoodLifeCondo erbjuder sig att vara delaktig under ekonomiska föreningens första verksamhetsår

  Nyheter

20121102 Andelshus i skärgården!

Unik möjlighet att skaffa ett andelshus avstånd ifrån Stockholm med den sörmländska skärgården in på knuten.

20110927 Andelshus på ostkusten!

Andelshus på ostkusten! Försäljningen och marknadsbearbetningen av andelar i hus på Lappetorp vid Havet har börjat! Trenden i marknaden mot en ökad efterfrågan

20120208 Längtan efter sommaren med bad ...

Nu när isen ligger i viken och snön är vit utanför fönstret får vi nöja oss med att längta efter sommaren med många bad i poolerna

20110216 GoodLifeCondo lanserar sin nya hemsida!

GoodLifeCondo lanserar idag sin nya hemsida www.goodlifecondo.se Hemsidan är grunden i ...

  Sök

  Sociala media

twitter     facebook     Youtube

Bekymmersfritt ägande

Andelshus erbjuder möjlighet att nyttja sitt fritidshus men samtidigt slippa bekymra sig om allt vad skötsel och underhåll heter. Den ekonomiska föreningen, som alla andelsägare är medlemmar i, ser till att fastigheten sköts och underhålls på samma sätt som bostadsrättsföreningen gör för er som bor i en bostadsrätt. Kostnaderna att sköta och underhålla huset betalas av medlemmarnas månadsavgifter. Ett bekymmersfritt ägande helt enkelt!

 

Läs mer»

 

Möjlighet att hyra ut

Du som andelsägare väljer själv om du vill hyra ut en eller flera av dina veckor. 

Att hyra huset är ett bra sätt att minska kostnader för ägandet av andels-huset. Då huset är fullt möblerat, utrustat och iordningsställt för grupper om 

upp till åtta personer är det attraktivt att hyra och ett smidigt ste för dig som ägare att ta.  Högsäsongsvecka bör generera 15 000 - 20 000 sek.   

Läs mer»

 

 

Veta mer

 Andelshus - upplägg

 Frågor & svar   

 Pressrum

 Kontakta

Objekt

 Andelshus på Lappetorp vid Havet

 Hitta hit Lappetorp vid Havet

 Året runt Lappetorp vid Havet

Följ oss

 GoodLifeCondo nyhetsbrev

 Facebook

 Twittter

 Youtube

 Mynewsdesk

GoodLifeCondo

 

  Kontakta oss

    

  Telefon +46 707 948 928

Copyright GoodLifeCondo 2013

        GoodLifeCondo

        Lappetorpsvägen 3    611 93 Nyköping

  tel:     +46 707 948 928

  mail:  info@goodlifecondo.se

       All rights reserved

Tycka-om-blaa.jpg